WHOWE ARE


Deluxe Skin Copenhagen er en klinik på Amager, som tilbyder en masse forskellige behandlinger, både til kvinder og mænd.

Vi arbejder med nogle af de mest avancerede udstyr og kosmetiske maskiner, og holder os altid opdateret på markedet, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling.

Vi har stor speciale inden for hårfjerning med Ellipse IPL2, som er den mest effektive og gennemprøvede system på markedet. Vi har desuden stor speciale inden for Fedtfrysning og Bodyshaping, hvor vi har opnået en masse gode resultater.

Vi har både behandlinger til krop og ansigt, se under behandlinger – Og vi har både store og små behandlinger. Vi prøver at være et sted, hvor du som kunde, kan få alle de behandlinger som du ønsker under et tag.

Vi stræber efter god service, oplevelse, og resultat – og konkurrencedygtige priser. Vi giver dig som kunde, prisgaranti på din behandling, hvilket betyder, at du altid vil få den billigste pris hos os med den forudsætning, at du kan dokumentere en billigere pris for samme type behandling på en anden klinik i København.

Vi er registret under Sundhedsstyrelsen, så du kan føle dig i trygge hænder når du får din behandling hos os. Vi har en ansvarlig læge Farooq Nasseri, som har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen.

Vi er registret under Sundhedsstyrelsen, så du kan føle dig i trygge hænder når du får din behandling hos os. Vi har en ansvarlig læge Farooq Nasseri, som har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen. Vi arbejder sammen med en sygeplejerske, Dorte Murphy, som er specialuddannet inden for kosmetiske behandlinger, og har flere års erfaring.

Til hårfjerning med Ellipse IPL2 laser, kommer du altid ind til en samtale med Dorte Murphy, som giver dig både skriftlig og mundtlig information – Og du får lov til at stille alle de spørgsmål som du har i forbindelse med din behandling.

Sunehna Kiran, er vores specialuddannet behandler inden for laser, og har en del års erfaring. Hun er specialuddannet fra London og har taget en masse kurser i Danmark, både fra Ellipse og hudlæger – dermatologer. Med en hyggelig indretning, personlig service, og professionel rådgivning, vil vi altid give dig den bedste oplevelse af din behandling.

Du kan på vores Facebook side Deluxe Skin Copenhagen, se vores behandlinger, og se hvad andre kunder synes om os, klinikken, og generelt om deres opnået resultater efter behandling.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på info@deluxeskin.dk eller ringe til os på telefon +45 50154647.

Vi har telefontid Mandag – fredag fra kl. 10.00 – 18.00.

Vi ser frem til at høre fra dig.

*Results may vary from person to person