Deluxe SkinReviews

We take great deal of pride in what our customers think about us. We have been given 4.9 stars out of 5 stars on customer feedback. This is a testimony of our commitments towards providing great customer experience followed by positive results. Please scroll below to find out what our customers have to say regarding treatments that have been carried out at our clinic in Copenhagen. All of our reviews have come from verified sources including Facebook, Trust Pilot and Google. At Deluxe Skin our number one objective is to make our customers feel good about their skin. Let one of our dedicated practitioners help you make your skin feel deluxe again.

Trust PilotReviews

“Professionel og lækker ansigtsbehandling!
Lige kommet ud fra en super professionel og behagelig deluxe oxygen behandling hos deluxe skin og kan varmt anbefale det videre til andre!”

[Friday, 15th February 2019]

Testimonial Mette Ring
Mette Ring
⭐⭐⭐⭐⭐

“Min første gang hos Deluxe skin, har været en fornøjelse. Det ikke sidste gang jeg kommer på klinikken, både service og behandling har været i top. Jeg valgte en Deluxe Oxygen behandling og er fuldt tilfreds. Kan varmt anbefale dem👌🏼”

[Friday, 15th February 2019]

Testimonial Fatiha El Amrani
Fatiha El Amrani
⭐⭐⭐⭐⭐

“Super ansigtsbehandling. Føler mig altid frisk og glad og klar til at møde verden efter en ansigtsbehandling hos de søde pigerhios deluxe skin.”

[Friday, 15th February 2019]

Testimonial Cæcilie
Cæcilie
⭐⭐⭐⭐⭐

“Great place, cosy envioment, good service”

[Sunday, 3rd March 2019]

Testimonial BC
BC
⭐⭐⭐⭐⭐

“Dejligt sted. Stille og roligt. Altid god tid til behandling. Man føler sig godt tilpas der.”

[Friday, 15th February 2019]

Testimonial Christina Vestergård
Christina Vestergård
⭐⭐⭐⭐⭐

“Det er et fint lille sted
Det er et fint lille sted . Sød personal Er rigtig glad for at få behandlinger her”

[Friday, 15th February 2019]

Testimonial Tine
Tine
⭐⭐⭐⭐⭐

“Super! Det var super.”

[Friday, 15th February 2019]

Testimonial Kirstine Kongsgaard Nielsen
Kirstine Kongsgaard Nielsen
⭐⭐⭐⭐⭐

“Effektive laser behandlinger til hårfjerning med Ellipse. Effektive laser behandlinger og professionel klinik.”

[Thursday, 14th February 2019]

Testimonial Sunehna Kiran Arslan
Sunehna Kiran Arslan
⭐⭐⭐⭐⭐

ReviewsFacebook

Deluxe Skin

Deluxe Skin
4.9
powered by Facebook
Pia Aanæs
Pia Aanæs
2019-05-03T09:42:58+0000
Dejligt sted - super god service og professionelle behandlinger hver gang👍
Josefine Nielsen
Josefine Nielsen
2019-05-03T08:47:39+0000
Altid dejlig service og gode behandlinger❣️
Fie Alberte Buchard Brandt
Fie Alberte Buchard Brandt
2019-05-03T08:45:43+0000
Meget professionelle og søde behandlere. Dejlig atmosfære på klinikken og flotte resultater. Jeg kan varmt anbefale Deluxe Skin! 🙂read more
Astrid Specht Seeberg
Astrid Specht Seeberg
2019-05-02T16:13:17+0000
Dejlig oplevelse med nogle søde piger til at tage sig af en og afslappet stemning. Rigtig fine lokaler også.
Anne Risager
Anne Risager
2019-05-02T14:45:23+0000
Ved Deluxe Skin er de dygtige og professionelle og de får 5 store stjerner af mig 🤩
Miichael Jespersen
Miichael Jespersen
2019-05-02T13:55:06+0000
Yderst tilfreds med behandling og meget kompetente og professionelle personelle. kan varmt anbefale den skønhedsklinik 👍😎🤘👍🤘👍read more
Dorthe Spangkær Sørensen
Dorthe Spangkær Sørensen
2019-05-02T13:09:35+0000
Super tilfreds med laserbehandling har fjernet et dagligt problem med hårvækst i ansigt og på ben 👌
Loisie Reenberg
Loisie Reenberg
2019-05-02T10:07:26+0000
Super god behandling er ved at få fjernet hår
Nicky Lappa
Nicky Lappa
2019-05-02T09:57:29+0000
Great service! Highly recommend 🙂
Susanne Borvang
Susanne Borvang
2019-05-01T14:44:54+0000
Dejlige ansigtsbehandlinger med altid god vejledning og sødt personale. Kommer her igen og igen👍😊
Caroline Larsen
Caroline Larsen
2019-05-01T14:15:13+0000
Jeg har nu været til behandling ved Deluxe Skin tre gange. Det har været behagelige oplevelser, rare mennesker og gode resultater.read more
Monique Sonne Holm
Monique Sonne Holm
2019-05-01T12:02:29+0000
Jeg har idag været her inde med min mor, her er hyggeligt og rart og virkelig sødt personale
Lea Findus
Lea Findus
2019-05-01T12:02:07+0000
Har fået min første behandling. Meget profesionelle og rigtig sødt personale. Rart at komme her 🙂
Mathilde Melms Persson
Mathilde Melms Persson
2019-05-01T10:24:00+0000
Jeg har været så tilfreds med Deluxe Skin! Gode resultater og god service ❤️
Anja Langer
Anja Langer
2019-05-01T08:51:23+0000
Super smertefrit og tror faktisk det virker 😀
Amelie Theussen
Amelie Theussen
2019-04-30T15:54:11+0000
I have been getting laser hair removal treatment at Deluxe Skin and a few facials now and the ladies are super sweet and friendly, and the treatments are working really well! I am so happy with the progress of the hair removal and my face has never looked better! I can really only recommend Deluxe Skin.read more
Anne Marie
Anne Marie
2019-04-30T15:06:12+0000
Til jer der læser dette, så kan jeg give mine varmeste anbefalinger for at få lavet fedtfrysning som en hjælp til noget bedre. Jeg fødte for 8 mdr siden og har længe gået med tanken om What to do 😳med dansehåndtagene og maven. Derfor læste jeg en del omkring fedtfrysning. Min første tanke var, what ever- som om det virker... men hvorfor ikke... jeg havde kun hørt og læst godt om det. Derfor tog jeg med lidt hjælp på vejen, da jeg de første 12 mdr ikke må lave overbelastning af mine mavemuskler grundet mit kjersnit som jeg fik taget (8 mdr siden) Jeg træner normalt 4 gange om ugen (sund kost det meste) og har måtte springe alle hardcore maveøvelser væk. Så tænkte jeg, tja hvorfor ikke... Det er nu 14 dage siden jeg fik taget fedtfrysning på mine dansehåndtag og har tabt mig om livet 😱4cm og man kan se en VILD stor forandring på så kort tid. Jeg tænker lidt, hvad kan man så ikke se om 8uger.:-) 👏🏼👏🏼 Nu er jeg igang med maven og det bliver spændende at følge... ☺️ Man bliver mødt med smil og et super sødt personale, man kan ikke andet end at gå derfra med et STORT SMIL. 😀 Tak for god behandling og mest af alt DET VIRKER!!! 👌🏼 Man må lide for skønheden. 🙈 PS. Det gør ikke ondt under din behandling! 👌🏼read more
Shaya Alicia Mortensen
Shaya Alicia Mortensen
2019-04-30T12:33:30+0000
Meget søde medarbejder og rigtige gode behandlinger. Kan anbefales😊
Zhelya Kamal
Zhelya Kamal
2019-04-30T11:19:22+0000
Rigtig sød personale. Er fuld tilfreds med behandlingen og kan anbefalde dem til enhver tid😁
Rie Højgaard Kristiansen
Rie Højgaard Kristiansen
2019-04-30T10:41:37+0000
Altid venlig modtagelse og god behandling👍
Elsabeth Dorthea Bisgaard
Elsabeth Dorthea Bisgaard
2019-04-30T09:20:36+0000
Kommer der jævnligt - kan ikke lade være! Super fantastisk behandling og super søde piger der giver en super sublim service. Kun et at sige PRØV DET♥️♥️read more
Mille El
Mille El
2019-04-30T09:02:42+0000
Jeg er fast kunde på Deluxe Skin og er meget tilfreds med mine behandlinger. Klinikken har Ellipse laser som er en god og effektiv maskine. Vil helt klart anbefale klinikken til dem der ønsker hårfjerning. 👍🏼read more
Daiana Karim
Daiana Karim
2019-04-29T15:43:32+0000
Fortsat anbefaler jeg Deluxe skin til behandlinger både for ansigt og krop! Super service og sødt personale! Det er besøget værd!read more
Viola Mignoli
Viola Mignoli
2019-04-29T15:20:03+0000
I just started a laser removal process and it is already working very well, it’s very fast & the people working here are very nice too 😄read more
Lina Yas
Lina Yas
2019-04-29T14:53:41+0000
Jeg er virkelig glad for at få lavet mine behandlinger hos Deluxe skin da personalet er behagelige og imødekommende og udfører et godt arbejde. Kan klart anbefale klinikken 👍🏽read more
Ruken Cheikhi
Ruken Cheikhi
2019-04-29T14:47:18+0000
Klinik med virkelig søde og imødekommende medarbejdere. Jeg kunne allerede se resultater efter min første behandling. Shona, der udfører mine behandlinger er virkelig behagelig og man føler sig tilpas under hver eneste behandling. Hun er god til at forklare under hele processen, hvad hun gør. Kan klart anbefale klinikken.read more
Pernille Nyvang Mørkvig
Pernille Nyvang Mørkvig
2019-04-29T14:34:44+0000
Super tilfreds med behandlingerne jeg modtager hos Deluxe Skin! Personalet i klinikken er imødekommende og kompetente. Fantastiske resultater....kan varmt anbefale Deluxe Skin....til andre der vil forkæle sig selv 🙂read more
Marie Louise Ahring
Marie Louise Ahring
2019-04-29T13:58:38+0000
Fantastisk personlig behandling. Det bedste resultat.
Dorte Lassen
Dorte Lassen
2019-04-29T13:40:54+0000
Fin professionel behandling der virker!
Nathali Agerlin Thorup
Nathali Agerlin Thorup
2019-04-26T14:59:07+0000
Startet behandling ved klinikken på Holmbladsgade, hvor man tages venligt imod af personalet, og får en god behandling. Lokalerne er pæne og har set resultat allerede efter første behandlingsgang.read more
Sarah Deljanin
Sarah Deljanin
2019-04-26T13:46:18+0000
Highly recommended place for laser hair treatment. Sunahna is very sweet and the treatment has been working insanely good.read more
Emilie Krøis Ursem
Emilie Krøis Ursem
2019-04-26T12:40:06+0000
Rigtig god service og behandling.
Karin Orngreen
Karin Orngreen
2019-04-26T11:28:19+0000
fin og professionel behandling. Sødt personale
Seyfettin Söyler
Seyfettin Söyler
2019-04-26T11:19:31+0000
Jeg får altid mine behandlinger på Deluxe Skin, og er meget glad for behandlingerne. Behandlerne er utrolig dygtige og gode til deres arbejde 👍🏻👍🏻read more
Jacobe Orry
Jacobe Orry
2019-04-26T11:14:06+0000
Pigerne, som arbejder der er simpelthen så søde. Har været meget tilfreds med den gode behandling samt behandlingerne, jeg har modtaget der. ✨read more
Carolina Arango
Carolina Arango
2019-04-26T10:39:00+0000
Meget professionelt. Jeg er meget tilfreds efter 2 behandling.
Isa Thostrup Dilling-Hansen
Isa Thostrup Dilling-Hansen
2019-01-18T14:11:47+0000
God service og gode priser 🙌👌
Maria Crean
Maria Crean
2019-01-18T13:44:35+0000
Kan varmt anbefale Deluxe Skin. Der er sød og venlig behandling, god vejledning og hurtig behandling 😊
Line Munch Foged
Line Munch Foged
2019-01-14T10:04:52+0000
Kan varmt anbefales! Søde & venlige piger, som giver behandlinger med gode resultater!
Rebecca Brøns
Rebecca Brøns
2018-08-16T16:15:08+0000
Dette er den mest fantastiske klinik ⭐️ De har de BEDSTE og meste effektive behandlinger, og ikke mindst det sødeste personale 👌🏼 Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Christine Sarah Andersen
Christine Sarah Andersen
2018-08-14T15:30:31+0000
Effektive behandlinger, god rådgivning og Sunehna er samtidig utrolig sød �
Michelle Hughes
Michelle Hughes
2018-08-14T11:43:07+0000
rigtig skøn behandling og min hud blev så flot😁👍
Tahira Khan
Tahira Khan
2018-08-13T19:01:56+0000
Lækkert, behageligt og rigtig god service! Vil helt klart anbefale deluxe skin hvis man går op i hudpleje og hårfjerning 🙌🏽read more
Shehla Jan
Shehla Jan
2018-08-13T10:59:05+0000
5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 dejlige oplevelse og behandling !
Bushra Khan
Bushra Khan
2018-08-13T10:58:12+0000
Er utrolig glad for den behandling, og kan virkelig se en forskel😍...kan virkelig anbefalde den 👌🏾👏🏾
Karolina Makas Bertram
Karolina Makas Bertram
2018-06-04T15:42:15+0000
Har været her en del gange og får rigtig god service hver gang � Kan anbefales �
Lene Reedtz Nedergaard
Lene Reedtz Nedergaard
2018-06-01T11:14:58+0000
Skønt sted lidt gemt af vejen. Bedste hudbehandling ever. Dygtige og kompetente.
CoRina Culeva
CoRina Culeva
2018-06-01T08:53:22+0000
Nice and clean place, very helpful personnel!
Jette Lund Barnholt
Jette Lund Barnholt
2018-06-01T08:19:02+0000
De er rigtig søde og holder, hvad de lover
Sara Yde Poulsen
Sara Yde Poulsen
2018-05-24T10:51:46+0000
Har fået behandling et par gange og det har været en fin oplevelse hver gang. Sød og smilende behandler ��
Pernille Andersen
Pernille Andersen
2018-05-14T08:22:58+0000
Fået min 4. behandling, rigtig god og professionel personale. Kommer helt klart igen ��
Louise Scavenius
Louise Scavenius
2018-04-28T21:07:56+0000
Gik desværre fra klinikken med halvdelen af mine øjenbryn tilbage til trods for at jeg gav klart udtryk for, at de IKKE måtte blive mindre. Jeg er helt ulykkelig, da jeg har brugt mange år på at få dem fyldige og nu kan starte forfra igen. Virkelig dårlig oplevelse, som nu kommer til at koste mig mange penge �read more
Zanne Dittlau
Zanne Dittlau
2018-04-04T09:53:18+0000
Super søde piger. Luxuriøs behandling
Amanda Broholt
Amanda Broholt
2018-03-08T11:46:24+0000
Godt forløb fra man træder ind af døren! Super god behandling samt kundeservice!
Pernille Broholt
Pernille Broholt
2018-03-08T11:42:58+0000
Fantastisk
Nicoline Broholt
Nicoline Broholt
2018-03-08T11:42:26+0000
Virkelig fantastisk ansigtsbehandling! Og rigtig sødt personale.
Tine Koch Helsinghoff
Tine Koch Helsinghoff
2018-03-06T14:28:31+0000
Har fået en fantastisk fodbehandling og har det som om jeg svæver på en lille sky. Det er bestemt ikke sidste gang ���read more
Ann Sophie Birkelund
Ann Sophie Birkelund
2018-02-21T10:03:46+0000
Hyggelig klinik, søde mennesker og god kommunikation. Jeg er så glad for mine behandlinger �
Aleeza Shahzad
Aleeza Shahzad
2018-02-01T15:16:17+0000
Jeg har fået behandling i ansigtet .. flot klinik og gode behandlinger
Allan Thaarup
Allan Thaarup
2018-01-26T11:47:39+0000
Venlig og imødekommende personale, professionel betjening og behagelig omgivelser.
Gitte Anett Olsen
Gitte Anett Olsen
2018-01-26T11:44:16+0000
Den permanente hårfjerning virker upåklageligt 🙂
Camilla Brøns
Camilla Brøns
2018-01-25T14:08:47+0000
Super lækker massage� rent & pænt og dygtige massører �
Cathrine Holm
Cathrine Holm
2018-01-25T14:08:41+0000
Fantastisk veninde massage � Det skal helt sikkert prøves igen snart �
Kim H Hansen
Kim H Hansen
2018-01-24T14:23:22+0000
God behandling og effektiv naturligvis, søde behandler
Siri Oppedal
Siri Oppedal
2018-01-23T15:59:37+0000
God betjening og behandling
Kia Ebdrup Sørensen
Kia Ebdrup Sørensen
2018-01-22T17:29:14+0000
Helt igennem perfekt oplevelse! Jeg var inde med min kæreste og få par massage og det var rent faktisk massage og ikke bare at blive nusset. Også kun for 600kr! Vi vender helt sikkert tilbage �read more
Anette Jensen
Anette Jensen
2018-01-08T09:58:27+0000
Er glad for min laser behandling - det har været meget effektiv og klinikken er meget imødekommende.
Tina Nielsen
Tina Nielsen
2018-01-03T16:35:57+0000
Fantastisk massage. Sahira lytter, er sød, grunding og følger op. Top karakter. Ulfat er i lære og gav en fin ansigtsbehandling.read more
Viv Jankovic
Viv Jankovic
2018-01-03T16:30:14+0000
Får altid svar på mine spørgsmål selvom de kan lyde negative, bare fordi jeg er utålmodig � er meget glad for min behandling, kommer til med det samme - ingen ventetid det er bare super .read more
Brunella Antoni
Brunella Antoni
2018-01-03T15:01:21+0000
Super kind staff, very nice and clean clinic
Caroline Amalie Nordahl Eriksen
Caroline Amalie Nordahl Eriksen
2018-01-03T12:16:43+0000
Rigtig behagelig og omhyggelig behandling. Kan klart anbefales 😊
Clara Maria Larsen
Clara Maria Larsen
2018-01-03T11:20:00+0000
Min veninde har fået flere behandlinger hos S-lounge og er super glad og tilfreds med både effekten af behandlingen og personalet 🙂read more
Sofie Lerche-Thomsen
Sofie Lerche-Thomsen
2017-12-19T13:51:23+0000
Dejlig behandling. Føler mig altid i gode hænder. Søde piger �
Mathilde Franklin Villumsen Engkebølle
Mathilde Franklin Villumsen Engkebølle
2017-12-18T15:26:36+0000
Dygtigt og behageligt personale, jeg føler mig altid godt taget i mod og i trykke hænder
Betina Keis
Betina Keis
2017-12-18T12:38:55+0000
super god behandling ,har prøvet nogle stykker og er vendt tilbage hertil ���
Katerina Efthymiou
Katerina Efthymiou
2017-12-18T09:47:33+0000
Great service! Recommended!
Taskeen Ajaib
Taskeen Ajaib
2017-12-05T12:33:51+0000
Meget effektiv behandling med min laser på ryggen. Kan helt klart anbefale stedet. Det er meget rent og hyggeligt på samme tidread more
Catherine M. MacAlpine
Catherine M. MacAlpine
2017-12-04T16:47:59+0000
Fantastisk god service! �����
Vibeke Baadsgaard Pedersen
Vibeke Baadsgaard Pedersen
2017-12-04T16:47:56+0000
Michelle Renée Molter Østergaard
Michelle Renée Molter Østergaard
2017-12-04T15:31:09+0000
Skøn behandling og fantastisk service!! Er vild med resultatet �
Bettina Fuhr Schultz
Bettina Fuhr Schultz
2017-12-04T13:57:27+0000
Super ansigtsbehandling #37
Pau Juk
Pau Juk
2017-12-04T11:53:28+0000
Great service and very nice personnel. I'm happy with the treatment and I think that the value I get from it is fairly priced. #32read more
Maria Sølve Frederiksen
Maria Sølve Frederiksen
2017-12-04T11:34:05+0000
Sød og god service samt effektiv behandling #35
Maria Louise Blichfeldt
Maria Louise Blichfeldt
2017-12-04T11:33:26+0000
Behagelig og professionel behandling - super effektiv�� #34
Samiha Isarti
Samiha Isarti
2017-12-04T10:22:06+0000
Fantastisk service og god behandling.... meget tilfreds! #33
Heidi Roesgaard
Heidi Roesgaard
2017-12-04T09:36:13+0000
Skønt sted. Meget professionelle. #31
Justina Simanaviciute
Justina Simanaviciute
2017-11-29T16:58:10+0000
Friendly service to accompany good treatment! #29
Mia Knudsen
Mia Knudsen
2017-11-29T15:53:47+0000
Super grundig behandling �� #27
Daiana Karim
Daiana Karim
2017-11-29T13:18:32+0000
Fantastisk service! Behandlinger med super resultater! Kan helt klart anbefales! #26
Lisbet Bangsbo
Lisbet Bangsbo
2017-11-29T10:38:30+0000
Meget fin behandling
Monika Prokop
Monika Prokop
2017-11-28T16:48:32+0000
Great Salon with fantastic service. Quick, easy, very professional. Effective treatments and friendly consultation. Would recommend!! #20read more
Liv Saxild Jiowda
Liv Saxild Jiowda
2017-11-28T12:16:10+0000
Sød og venlig indehaver. God og effektiv behandling. Jeg fik endda børnepasning med i pakken, helt perfekt. �� #19
Lenette Kierulff
Lenette Kierulff
2017-11-28T11:47:17+0000
Fantastisk sted og søde medarbejdere #23
Isabella Lyder
Isabella Lyder
2017-11-28T10:29:57+0000
Den sødeste personale og effektiv service! ��� #22
Alexandra Vassilieva
Alexandra Vassilieva
2017-11-27T17:03:34+0000
Virkelig god service og dejligt personale. Man er godt taget hånd på sin rejse til et flottere selv � #21
Silja Vase
Silja Vase
2017-11-27T14:58:36+0000
Altid god behandling og betjening. Yderst tilfreds med mine resultater. #17
Katrine Læssøe Agesen
Katrine Læssøe Agesen
2017-11-27T14:44:18+0000
Jeg kommer på klinikken og får fjernet hår med laser. Jeg bliver altid mødt af en professionel og imødekommende atmosfære og er meget tilfreds. #16read more
Seyma Deniz Canbaz
Seyma Deniz Canbaz
2017-11-27T11:15:48+0000
Min mor og jeg har fået en dybdegående massage behandling. Det var så lækkert, og det noget vi hrlt sikkert vil blove ved med. #15read more
Camilla Hübschmann Jakobsen
Camilla Hübschmann Jakobsen
2017-11-27T10:59:13+0000
Har fået behandlinger mange steder i byen. Fandt heldigvis denne skjønne klinik. Nu vil jeg ingen andre steder hen i byen. Her får jeg byens bedste behandling. Alle er søde. Her er så fint og frem for alt er den teknologi de har her den bedste på markedet såvidt jeg kan læse mig til. Men vigtigst er DET VIRKER. HÅRENE FORSVINDER ���#14read more
Nimra Asam
Nimra Asam
2017-11-26T22:16:25+0000
Andreas Giddens Lang
Andreas Giddens Lang
2017-11-22T18:00:49+0000
Første gang jeg prøver laserbehandling, og det er en fantastisk behandling jeg har fået her, kan varmt anbefales. #13
Kate Giddens Lang
Kate Giddens Lang
2017-11-22T16:43:45+0000
Great beauty salon with friendly service! I am getting laser hair removal and the results have been fantastic! I highly recommend coming here #12read more
Julie Hjorth
Julie Hjorth
2017-11-22T16:13:57+0000
Super fint sted og altid smilende personale #11
Sif Iskou Haastrup
Sif Iskou Haastrup
2017-11-22T13:13:27+0000
Fantastisk sted, altid søde og imødekommende ansigter #8
Dil Tusher
Dil Tusher
2017-11-21T21:51:49+0000
Service and Quality is so excellent. All the high Quality Equipments and very comfortable Environment. Wishing a very good success Of this Beauty Care Center.����read more
Dorte Valley Murphy
Dorte Valley Murphy
2017-11-21T17:28:35+0000
Sødt personale, dejlig lys klinik. Kan kun anbefales
Pia Wiggers Møller
Pia Wiggers Møller
2017-11-21T16:30:38+0000
Rigtig fin oplevelse #7
Michelle Prevost
Michelle Prevost
2017-11-21T15:29:32+0000
Fast and looking forward to good results!!! #6
Yass Lilly
Yass Lilly
2017-11-21T15:12:23+0000
Jeg har fået min lavet permanent hårfjerning hos Shona. Og det har været en helt fantastisk service og behandling hele vejen igennem. Kunne rigtig hurtigt se resultatet af min behandling. Super dygtigt og sød! 5 stjerner fra mig. #5read more
Fie Pilsgaard
Fie Pilsgaard
2017-11-21T14:42:50+0000
Sødt og kompetent personale � #4
Helle Amlod
Helle Amlod
2017-11-20T16:45:09+0000
Sød god og meget professionel rådgivning og vejledning .glæder mig til at komme igen. #3
Cirkeline Ask
Cirkeline Ask
2017-11-20T16:13:45+0000
Kæmpe fan! Utrolig god service og behandlinger af altid smilende personale! #2
Pia Maj
Pia Maj
2017-11-20T15:49:03+0000
Det virker med hårreducering med laseren� skønt� #1
Alina Shahzad
Alina Shahzad
2017-11-04T22:57:59+0000
Amber Saghir
Amber Saghir
2017-11-02T21:08:09+0000
Sunehna Kiran Arslan
Sunehna Kiran Arslan
2017-10-30T13:20:54+0000


Book An Appointment Today Or Call Our Specialists +45 50 15 46 47

 

In Partnership With

Sign Up For Our Newsletter

 we’ll update you with our latest news and offers
   

Follow Deluxe Skin on


Facebook


Google Plus


Insta


LinkedIn


Twitter


Youtube

*Results may vary from person to person