Laser Treatments Ellipse hårfjerning med IPL2 laserDer kan være mange grunde til at sige farvel til den daglige barbering, og det er her Ellipse laser træder ind. Permanent hårreducering er den ultimative løsning, som er udbredt i det meste af verden.
Hos Deluxe Skin har vi god erfaring med behandling, både på lyse og mørke hudtyper, og vi har gode erfaringer med behandling på alle kropsområder.

Behandlingstid

Det kommer an på behandlingsområde

Tilbage på arbejde

Med det samme efter behandling

Bedøvelse

Ingen

Hvornår er man rask igen

Med det samme efter behandling

Den sensitive periode

Ca. 48 timer efter behandling

Resultat

Længerevarende resultat

Risiko

Rødme, irritation, kløe, hævelse

Full Back

Under Arm

Legs

Female Bikini

Face & Neck

HVORDAN VIRKER ELLIPSE LASER?

Lyset ledes fra blitz lampen til behandlingsområdet. Det unikke Ellipse I2PL system filtrerer det unødvendige lys fra med et dual-mode filter således, at kun det lys, der er specielt rettet mod behandlingen rammer din hud.

Hår indeholder farvestoffet pigment (melanin), som absorberer lyset der omdannes til varme. Via håret ledes varmen til ned i hårsækken (hårfolliklen), som destrueres således, at den pågældende hårsæk ikke længere vil producere nyt hår.

For at sikre at lyset ledes optimalt ned i håret, påføres et tyndt lag optisk gel (svarende til den gel man anvender til ultralydsscanning) før behandlingen. Behandleren flytter den håndholdte applikator hen over hele behandlingsområdet, et lysglimt efter det andet.

KAN ALT HÅR BEHANDLES?

Behandlingen virker ved at lyset optages i hårets pigment. Derfor ses den mest effektive behandling på mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Ved lys hud er forskellen mellem hårets og hudens farve tydelig, hvilket gør det lettere at få et effektivt resultat.

Ellipse har lavet tilpassede forud-indstillinger således, at forskellige hud- og hårtyper kan behandles let, sikkert og effektivt.

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLING?

Glasprismen på Ellipsehåndstykket er 10 x 48 mm hvilket gør det muligt, at behandle mange hår med et enkelt skud. Behandlingen af en overlæbe tager cirka 5 minutter, mens en ryg behandling, eller behandling af begge ben tager ca. 45 minutter.

GØR DET ONDT?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden, og de fleste vil beskrive smerten, som svarende til at lade en elastik slå mod huden.

HVORDAN SKAL DU FORHOLDE DIG FØR OG EFTER BEHANDLINGEN? 

Det lys der anvendes til behandlingen er uskadeligt, synligt og nær-infrarødt. Lys med potentielt skadelige bølgelængder er filtreret fra med det avancerede Ellipse dual-mode filter system.

I fire uger før behandlingen er det vigtigt ikke at fjerne hår ved at plukke, ved voksbehandling, cremebehandlinger eller andre behandlinger der fjerner håret helt ned til roden. Dette sikrer, at så mange hårsække som muligt indeholder et hår, og derved kan destrueres ved behandlingen.

Solbrændthed er en ophobning af pigment i overhuden. Det er derfor vigtigt at undgå solbrændthed (solen, solarium eller selvbruner) før, under og en kort periode efter behandlingen. .

I normalt tilfælde er ingen efterbehandling nødvendig. Dog kan personer med følsom hud nyde godt af, at benytte en kølende creme (som Aloe vera creme) i dagene efter behandlingen.

Det anbefales ikke at udsætte huden for sollys, og at anvende solfaktor (minimum 30) i et par uger efter behandlingen.

HVOR MANGE ELLIPSE BEHANDLINGER SKAL DER TIL? 

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles succesfuldt. En hårsæk i hvilefasen skal gå ind i vækstfasen, før den kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt, at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen.

Længden og timingen af vækstfasen influeres af flere faktorer, så som hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.
Kliniske studier har påvist, at mindst 6-8 behandlinger, med et interval på mellem 1-3 måneder er nødvendige for, at opnå et succesfuldt resultat.

HVORDAN KAN JEG VÆRE SIKKER PÅ AT ELLIPSE ER EN SIKKER OG EFFEKTIV BEHANDLINGSFORM? 

Testning af Ellipses sikkerhed og effektivitet udføres af ledende læger. Disse resultater udgives og debatteres i respekterede lægevidenskabelige tidsskrifter. Læs mere om Ellipse klinisk dokumenterede studier på www.ellipse.org

Indstillingerne der bruges til, at give den behandling der passer til din hudtype, er baseret på anbefalinger i de klinisk dokumenterede studier.

RESULTATET?

Dit resultat er permanent, da ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Skulle du alligevel få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er centralt for et godt resultat af hårfjerning med laser.

Ved en personlig forundersøgelse vil vores specialuddannede sygeplejerske Dorte Murphy, undersøge dine hår og hudtype, og forklare hvordan netop din behandling bør forløbe, for at opnå det bedste resultat.

Lip and Chin:

Lip and Chin Course (6 sessions)

DKK 5,060

Lip and Chin Per session

DKK 930

 

Full Face:

Full Face Course (6 sessions)

DKK 7,480

Full Face Per session

DKK 1,540

 

Half Face:

Course (6 sessions)

DKK 5,000

Per session

DKK 1,100

 

Under Arm:

Under Arm Course (6 sessions)

DKK 3,520

Under Arm Per session

DKK 660

 

Half Arm:

Half Arm Course (6 sessions)

DKK 6,600

Half Arm Per session

DKK 1,210

 

Full Arm:

Full Arm Course (6 sessions)

DKK 8,800

Full Arm Per session

DKK 8,800

 

Full Leg:

Full Leg Course (6 sessions)

DKK 15,950

Full Leg Per session

DKK 2,970

 

Lower Leg:

Lower Leg Course (6 sessions)

DKK 7,700

Lower Leg Per session

DKK 1,430

 

Full leg and Bikini:

Full leg and Bikini Course (6 sessions)

DKK 18,700

Full leg and Bikini Per session

DKK 3,520

 

Hollywood:

Hollywood Course (6 sessions)

DKK 9,350

Hollywood Per session

DKK 1,980

 

Bikini:

Bikini Course (6 sessions)

DKK 4,840

Bikini Per session

DKK 1,100

 

Brazilian:

Brazilian Course (6 sessions)

DKK 8,250

Brazilian Per session

DKK 1,760

 

Upper Back and Shoulders:

Upper Back and Shoulders Course (6 sessions)

DKK 13,750

Upper Back and Shoulders Per session

DKK 2530

 

Full Back:

Full Back Course (6 sessions)

DKK 13,200

Full Back Per session

DKK 3,080

 

To find out more please contact us.

There are currently no reviews available for this particular treatment.

Book An Appointment Today Or Call Our Specialists +45 50 15 46 47

 

In Partnership With

Sign Up For Our Newsletter

 we’ll update you with our latest news and offers
   

Follow Deluxe Skin on


Facebook


Google Plus


Insta


LinkedIn


Twitter


Youtube

*Results may vary from person to person